tréning

2019.09.20. 12:30

Vezetési tréninget szerveztek a motoros társaknak

Ihárosi Ibolya

Forrás: Shutterstock

Fotó: illusztráció

Mint arról mi is beszámoltunk, vezetéstechnikai tréning lehetőségét és szükségességét vázolta fel Bús Zsolt motoros oktató, a We Love Szekszárd-Motoros Baráti Kör tagjainak kerekasztal-beszélgetésén augusztus 27-én. A találkozón részt vett Megyeri Zsolt alezredes, a főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője.

A tréning szeptember 15-én meg is valósult. A motoros balesetek megelőzése, illetve általában a biztonságos közlekedés elősegítése érdekében szakképzett vezetéstechnikai oktatók, a főkapitányság forgalom-ellenőrző alosztályának motorosai, Herbert Tamás főtörzsőrmester és Jankovits Ervin zászlós közreműködésével a mindennapi közlekedés során hasznosítható vezetéstechnikai gyakorlatokat hajtottak végre a motorosok. A három szakember felhívta a tréning résztvevőinek a figyelmét az esetleges hibáikra. A megjelent tizenöt motoros a gyakorlati feladatok között megtalálhatta a számára fontos, illetve fejlesztendő területet. A tréning folytatódik, mivel a visszajelzések és a tapasztalatok alapján is szükség van rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában