idősek napja

2019.10.02. 18:10

Kedvességük erőt ad a mindennapokban

TN

Fotó: Makovics Kornél

– Ha közösen visszagondolunk az elmúlt években szervezett idősek napi programokra, akkor valamennyiről elmondhatjuk, hogy nagyszerű hangulatban teltek, ismert dallamok, finom vacsora színesítette ezeket. Bízom abban, hogy ma sem lesz ez másképp – így vezette fel az október 1-jei rendezvényt Filóné Ferencz Ibolya. Bonyhád polgármestere hozzátette, ami változott az a rendezvény helyszíne. Már az első alkalommal látszott – folytatta –, hogy kinőttük a művelődési házat, ezért is öröm számomra, hogy ma a felújított Városi Sportcsarnokban ünnepelhetünk. Kényelmesen, mégis majdnem kétszer annyian lehetünk együtt, szívből köszönöm, hogy ilyen sokan elfogadták a meghívásunkat! – szólt a több mint 500 vendéghez a város polgármestere.

A kiváló hangulat, a finom ételek és Kovács Kati énekes színvonalas műsorának együttese ezúttal is remek programot eredményezett. Sőt, a közönség visszajelzése alapján talán minden eddiginél jobbat. – Ha végiggondolom városvezetői munkám eddigi legszebb pillanatait, az idősekkel való találkozásokat mindenképp ide sorolom. Az a határtalan és őszinte kedvesség és szeretet, jó szándék és figyelmesség, amit az elmúlt években Önöktől kaptam, mindig új erőt adott a sokszor gondokkal teli hétköznapokra. Szívből köszönöm! – emelte ki beszédében Filóné Ferencz Ibolya, aki a szavakon túl és a rendezvény jelentette élmény mellett ajándékkal is kedveskedett a szépkorúaknak: a város újonnan elkészült szakácskönyvét adta át valamennyi résztvevőnek. Azt a kötetet, amely csokorba gyűjti a Bonyhádon élő népcsoportok szokásait és gasztronómiai hagyományait, és amelynek elkészítésében sokan és sokat dolgoztak az elmúlt hónapokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában