fejlesztések

2019.10.16. 18:10

Külső városrészek játszótere szépült

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Fejlesztés történt Dunakömlődön a sportpálya melletti játszótéren, illetve a gyapain is. A műszaki átadás-átvételt a közelmúltban tartották.

A dunakömlődi játszótér egy fészekhintával, valamint egy kisebb fitneszparkkal bővült, mindegyik alá öntöttgumi-burkolat került, a kerítést pedig hozzáigazították a játszótér nagyobb méretéhez. Spiesz József, a körzet képviselője a Paksihirnok.hu-nak elmondta, hogy sok fiatal költözött a településrészre, ezért van igény a játszótérre, amely több korosztály igényeinek is megfelel. A gyapai játszótér kapcsán pedig arról beszélt, hogy a külső településrészeken lévők közül ez az egyik legrégebbi, és most a tavaly kihelyezett három játék alatt alakítottak ki öntöttgumi-burkolatot.

Szabó Péter polgármester hozzátette, mindez egy tervezett, idei költségvetésből megvalósuló fejlesztéssorozat része. Összesen kilenc játszóeszköz kerül óvodák udvarára, illetve közterületi játszóterekre. Arra is kitért, hogy Gyapán szeretnék megvásárolni és felújítani a közösségi házat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában