bál

2019.11.18. 18:10

Valakinek malaca lett a gimnázium batyus bálján

Fekete Dávid

Sok-sok éve már, hogy megszervezik a II. Géza Gimnázium batyus bálját Bátaszéken. A belépők árából befolyó összeget többek közt a diákok utaztatására, összességében a tehetséggondozásra fordítják.

Az általános iskola aulája zsúfolásig megtelt szombat este. Nemcsak a jelenlegi diákok, pedagógusok, korábbi gimnazisták érkeztek az eseményre, de olyanok is szép számmal ellátogattak, akiknek nincs ilyen kötődésük a bátaszéki középiskolához. Nem csoda tehát, hogy szinte minden szék foglalt volt az aulában, a földszinten és az első emeleten is.

[embed]]

A táncparkett minden zeneszámnál megtelt, a Dynamic zenekar szolgáltatta a talpalávalót. Nem új keletű az együttműködésük, a korábbi bálokon is ők zenéltek.

Éjfél körül tombolasorsolással szakították meg a táncot, különböző, értékes nyeremények találtak gazdára, egyebek mellett borok, tejhabosító, szikvíztartó és egy malac is. Ezt követően újra megtelt a tánctér, és ez egészen a hajnali órákig zavartalanul kitartott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában