előadás november 23-án

2019.11.06. 09:30

Líviának segít a SzeretetSzínház

TN

Forrás: kscszekszard.hu

Az Imre Sándor SzeretetSzínház előadására invitálja olvasóinkat a Tolna Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház (CSEÖH). Az előadás teljes bevételét Gereben Lívia kosárlabdázó felgyógyulásának támogatására ajánlják fel.

Mint arról a CSEÖH tájékoztatott, a SzeretetSzínház társulata két fő missziót tűzött ki maga elé: az első cél a művészi élmény nyújtásán túl, bebizonyítani a nagyérdeműnek, hogy a sérült emberek átlépve saját korlátaikat és határaikat, képesek arra, hogy értékeket közvetítsenek, s bebizonyítsák, hogy a társadalom peremére szorulók rétege éppoly értékes és fontos, mint bárki más. Közös előadásaikkal le kívánják dönteni az előítéletek korlátját épek és sérültek között, megpróbálják a fogyatékosok világát közelebb hozni az épekéhez. Játékuk során azt kívánják hangsúlyozni, ami közös, ami összeköt minket, s nem azt, ami szétválaszt.

A második cél jótékonysági előadások szervezése, hogy rászoruló embertársaikon segítenek. A társulat Az Isten pénze című musicalt mutatja be, amely Charles Dickens Karácsonyi ének című regénye alapján készült, Bartokos Tamás rendezésében.

Az előadás november 23-án látható, 18 órai kezdettel, a Garay János Gimnázium dísztermében. Belépőjegyek és támogató jegyek kizárólag elővételben kaphatók az alábbi helyszíneken: Tolna Megyei CSEÖH iroda Szekszárd, Béla király tér 6., Szekszárdi Sportközpont (KSC iroda) Keselyűsi út 3. Bonyhádon Rada Csabánál: +36-20/920-8610.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában