oktatás

2019.11.05. 10:30

Új tantárgy és egyéb fejlesztések az iskolában

Brunner Mónika

Forrás: Shutterstock

Számos újdonságot vezettek be a Deák Ferenc Általános Iskola idei tan­évére, számolt be erről a közelmúltban az Iregszemcsei Hírhozó. Változás történt az idegen­nyelv-oktatásban. Angolból és németből haladó csoportban, emelt óraszámban tanulhatnak a diákok. A másik változás a matematikaoktatást érinti, amely során a felsőbb évfolyamosok délutánonként felzárkóztató, illetve tehetséggondozó foglalkozásokon vehetnek részt.

Ebben a tanévben is várják a diákokat a szakköri és középiskolai felkészítő foglalkozásokra, sportkörökre, szabad­idős tevékenységekre.

A gyerekek körében nagy sikert arat a zumba és a kosárpalánta foglalkozás, utóbbi ötvözi az atlétika, a gimnasztika és a küzdősportok alapjait a kosárlabda gyakorlatanyagával.

A informatikai szakkörön a diákok számítógépes ismereteit bővítik. A 7. és 8. évfolyamos tanulók a tanév végén az ECDL-bizonyítvány megszerzéséhez szükséges modulok közül szövegszerkesztésből tehetnek vizsgát.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában