wifi

2019.12.05. 19:10

Kibővült a világ Bátaszéken is

Mauthner Ilona

Fotó: Mártonfai Dénes

Ma délután adták át azokat a wifi – internetkapcsolat – pontokat, melyek segítségével a település különböző pontjairól lehet kapcsolatba lépni bárkivel, akár okostelefonon keresztül is. Dr. Bozsolik Róbert elmondta, éltek az uniós pályázati lehetőséggel, mely a helyi közösségek internetes előmozdítását célozta meg. Mától bárki, akinek okostelefonja vagy bármilyen internetre csatlakoztatható gépe van, az a Besgheim játszótér, az Árpád utcai Iparos kávézó, a centrumban lévő Turisztikai Információs Központ, a Piactér, az autóbusz váróterem, az orvosi rendelő, a művelődési- és a tájház, valamint a sportcsarnok és a számvevőségi épület környékén érezheti a wifi csatlakozás előnyét. Csupán be kell lépni a megfelelő oldalra és azon keresztül bejelentkezni a rendszerbe.

A hálózati pontok kiépítését a támogatás fedezi, de három éven keresztül a rendszer működtetése, az internetszolgáltatás díja a várost terheli. A polgármester szerint, a cél az volt, hogy minél több információhoz juthassanak a helyiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában