ünnepvárás

2019.12.10. 09:30

Nagy sikert aratott az óvodások adventi műsora a Babitsban

Mauthner Ilona

Fotó: Mártonfai Dénes

Telt ház mellett és hatalmas sikerrel szerepeltek a szekszárdi óvodások pénteken délután a Babits Mihály Kulturális Központ színháztermében. Sebestyén Györgyi intézményvezető elmondta, három tagintézményük – a Kölcsey, a Wosinsky és a Babits utcai óvodák – tizenegy csoportjának gyermekei szerepeltek. Az adventi gyertyagyújtás címet viselő műsoruknak immár négy éves hagyománya van.

A legszebb ünnepünk előtti várakozást, az egymásra figyelést, a közös örömet kívánták megjeleníteni a műsorukkal, mondta az intézményvezető. Mindegyik csoport önálló kis műsort állított össze, nagy sikerrel. Bár a rendezvény belépődíjas volt, szülőkkel, nagyszülőkkel, ismerősökkel, barátokkal zsúfolásig megtelt a színházterem. A befolyt összeget idén is, mint minden évben, a gyerekek javára fordítják.

Sebestyén Györgyi elmondta, tavaly az óvoda játékkészletét bővítették, az idei bevételből kiegészítik majd azt a keretet, melyből a tervek szerint bútorokat, asztalokat, székeket vásárolnak az óvodának. A döntést mindig a szülőkkel közösen hozzák meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában