Nagymányok

2019.12.05. 12:30

Új iparterületi utat avattak

Ihárosi Ibolya

2019.12.03 Nagymányok , Nagymányokon az ipari parkban átadtak egy elkerülő utat. Fotók: Makovics Kornél

Fotó: Makovics Kornél

Folytatódott, illetve jórészt befejeződött a nagymányoki iparterület infrastruktúrájának és elérhetőségének a fejlesztése.

Kérdésünkre Karl Béla polgármester elmondta, hogy a rendelkezésre álló terület nagy részét már eladták, illetve van rá jelentkező. Lassan ki lehet tenni a megtelt táblát, fogalmazott a polgármester. A jelen projekt keretében bruttó nyolcvanmillió forintból százötven méter utat, valamint járdát építettek, kevés vízvezetéket és kis csatornarészt kellett még pótolni. Ahhoz, hogy az iparterület forgalma teljes egészében elkerülje a várost, egy kilométernyi utat kell még megépíteni.

A beruházás ünnepélyes avatásán kedden délután köszöntőt mondott Orbán Attila, a megyei közgyűlés alelnöke és Karl Béla. Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a körzet országgyűlési képviselője egyebek közt elmondta, hogy az ipar fejlesztése, helyi, állami és uniós pénzek segítségével az ország jövőjének a megalapozása. Nagymányok a terület és településfejlesztési program jó példája.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában