don gatto

2019.12.03. 19:10

Zúzós volt ez a születésnap

Foray Nándor

Fotó: Beküldött fotó

Nagy létszámú és jó hangulatú koncerttel ünnepelte születésnapját a tízéves Don Gatto zenekar. Még torta is előkerült a Szekszárdi Estben november végén. „Nagyon jó volt, elég frankó zúzda”, kommentálta a péntek esti produkciókat a közönség egy fiatal tagja. Tízből tízesre értékelte a teljesítményeket egy másik srác is. Ami még menő volt, az a torta, tette hozzá előbbi, utalva a Don Gatto tiszteletére előteremtett, tigrisfejet ábrázoló szülinapi tortára.

A többi csapat is kitett magáért, a tombolás már a nyolc órakor kezdő Beliar zenekar alatt megindult, ami a bandát kellemes meglepetésként érte. Saját szerzemények mellett kuriózum gyanánt egy klasszikus Slipknot-dalt is eljátszott.

Zenélt aztán a Chaos of Disorder, a Positive Mental Attitude és a Cadaveres a sztárfellépőt, a Don Gattót megelőzően. A Don Gatto alapítója és gitárosa, Acélos Balázs is megnézte a többieket, és megdicsérte a Don Gatto-felsőt hordó számos megjelent egyikét. Balázs nemrég azt nyilatkozta, hogy számára ez a szekszárdi buli a legfontosabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában