sajtótájékoztató

2020.01.17. 19:11

Cenzúra sújtja a Mi Hazánk Mozgalmat

Foray Nándor

Fotó: Makovics Kornél

Sajtótájékoztatót tartott Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke a Gyűszűbirtok – Kerámia Borműhely épületében január 17-én. Ütemesen és dinamikusan erősödik a Mi Hazánk Mozgalom. Nem közvéleménykutatási adatokat néznek; az elnök a választásokat figyeli.

Az európai parlamenti választáson 3,3 százalékon álltak, az önkormányzati választásokon pedig már országosan, egyesítve az összes kapott százalékos eredményt 5,2 százalékon állnak. De Toroczkai megyéjében, Csongrádban 9,1 százalékot kaptak.

Számos ügyet elsőként emeltek be a köztudatba. Nemcsak a határkerítés vagy a migráció témáját, de korán beszéltek például a szegregációról, illetve arról is: felháborító, hogy a börtönlakók komoly kártérítési pénzekkel gazdagodnak. Mivel számukra a nemzet érdeke az első, függetlenül attól, milyen párt valósítja meg a felvetéseiket, támogatni fogják.

– Új nevet kell bevezetnünk a politikába, ahhoz pedig idő kell. Olyan politikai versenytársaink vannak, akik tíz-húsz-harminc-negyven évvel megelőznek minket. Az én nevemet vagy az elnökhelyettesünk, Dúró Dóra nevét sokkal többen ismerték az elmúlt egy-másfél esztendőben, mint a Mi Hazánk Mozgalomét. Sok még a tartalékunk.

– Az EP-választás során a Facebook lekapcsolta az oldalamat – mondta az elnök –, az önkormányzati választások során nem engedték, hogy a párt hirdessen. A cenzúra brutális érvágás a párt számára, ennek ellenére erősödni tudtunk. Aktivistahálózatunk bármelyik pártéval versenybe tud szállni úgy, hogy nem fizetett alkalmazottaink vannak, hanem itt mindenki a haza iránti őszinte lelkesedésből dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában