Tamási Termálfürdő

2020.02.03. 16:20

Nagyobb szaunát alakítanak ki

Brunner Mónika

Fotó: Makovics Kornél

Átalakítás előtt áll a tamási fürdő: az eddigi sószobát egy hatvanegy fős szaunává szeretnék átalakítani, és a már meglévő, szaunatérhez kapcsolódó zuhanyzóhelyiség egy részének leválasztásával sószobát építenek.

– A fürdő üzemeltetője jelezte igényét, hogy egy nagyobb méretű szaunát szeretne kialakítani, valamint a sószobát egy kisebb helyiségbe telepíteni. Ehhez az önkormányzat, mint az ingatlan tulajdonosa, a hozzájárulását adta – mondta lapunknak Porga Ferenc polgármester. A város önkormányzata és az Aquaplus Kft. között 2009-ben jött létre az üzemeltetői szerződés. A sószoba építése és az új szauna kialakítása közel tízmillió forintba, míg az elektromos ellátás kivitelezése közel másfél milliós összegbe kerül, ezt az összeget az önkormányzat a bérleti díj terhére biztosítja.

A fürdőben már eddig is több szauna közül lehetett választani, jelenleg is elérhető a finn-, az infra-, az aromaterápiás szauna, de van gőzkabin is.

A beruházással egy magasabb minőségi igényt szeretnének kielégíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában