dr. Gábor Ferenc

2020.02.01. 09:30

Távozik posztjáról Tolna megye főjegyzője

Dr. Gábor Ferenc, a Tolna Megyei Önkormányzati Hivatal főjegyzője közleményben tájékoztatott február 29-i távozásáról.

TEOL

Fotó: Beküldött kép

Dr. Gábor Ferenc közleményében úgy fogalmazott, megtiszteltetés érte, amikor 2015-ben a Tolna Megyei Önkormányzat főjegyzője lett.

„Az elmúlt öt éves ciklus számos feladatot tartogatott a megyének, s rengeteg munkát kívánt a Hivataltól. A megyei önkormányzat területfejlesztésben elért sikerei bizonyítják, hogy az időszak kemény munkája meghozta a várt eredményeket: gyarapodtak településeink, s ezzel együtt Tolna megye” – összegezte hivatalban töltött idejét a hónap végén leköszönő főjegyző.

Dr. Gábor Ferenc Fotó: Beküldött kép

„Életem azon szakaszához érkeztem, amikor a rám bízott feladatok gondos elvégzése után új kihívásokat keresek. Büszke vagyok minden olyan tevékenységre, melyet a megyei önkormányzat berkein belül, egy remek csapat irányításával végeztem szűkebb hazánk érdekében. A továbbiakban más területen végzem hivatásomat, ugyanakkor szem előtt tartom otthonom javának szolgálatát is” – érvelt a távozás mellett dr. Gábor Ferenc, aki egyúttal köszönetet mondott munkatársainak és a megyei vezetőknek a hatékony együttműködésért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában