Fejlesztés

2020.03.11. 12:07

Átadták a Sportok Házát Tamásiban

Több éven át tartó fejlesztési projekt végére került pont Tamásiban ma délelőtt, amikor átadták a Sportok Házát.

TEOL

Fotó: Makovics Kornél

Tamási önkormányzata 460 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyert a fejlesztésre, mely az Európai Regionális Fejlesztési Alap finanszírozásával, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében valósult meg. Az új sportkomplexum az egykori kenyérgyár helyén található.

Az átadó ünnepségen bemutatták a helyszínt és a beruházás elemeit, illetve ismertették rövid- és hosszú távú céljait. Mint kiderült, itt kapnak majd helyet azok a sportágak, melyeknek eddig nem volt állandó telephelyük (például súlyemelés, cselgáncs, aikido, sakk, darts stb). Gyermekeknek játszóházat, felnőtteknek fitnesztermet, konditermet alakítottak ki.

A rendezvényen köszöntőt mondott Porga Ferenc polgármester, Sárfalvi Péter sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, valamint Fehérvári Tamás, a Tolna Megyei Önkormányzat elnöke.

Egy rövid videó az ünnepélyes átadóról:

Bővebb beszámolónk az eseményről itt érhető el.

Borítókép: Porga Ferenc (balról), Sárfalvi Péter és Fehérvári Tamás vágták át a szalagot

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában