lomtalanítás

2020.04.16. 15:30

A lomtalanítást elhalasztották

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

A járványhelyzet miatt határozatlan időre elhalasztja a lomtalanítást Pakson a Vertikál Nonprofit Zrt. – írják a paksi polgármesteri hivatal közleményében, hozzátéve, hogy a társaság mindent megtesz annak érdekében, hogy az elhalasztott lomtalanítást gyors ütemben pótolják, de addig is kérik a lakosság megértését.

A zöldhulladék-szállítás menetét nem befolyásolja a jelenlegi helyzet, azt továbbra is zsákokban, illetve kötegelve kell az előzetesen meghirdetett járatterv szerinti időpontokban az ingatlanok elé kihelyezni, ahonnan a közszolgáltató munkatársai el fogják vinni.

Emellett a paksi hulladékud­var továbbra is működik. Hétfőtől péntekig 6 órától 15.30-ig, szombaton 8 és 14 óra között tart nyitva az udvar. A belépéshez szükséges van a személyi igazolványra, a lakcímkártyára és egy befizetett csekkszelvényre, amivel igazolni tudják, hogy beszállításra jogosultak. Lom, hulladék, építési törmelék, zöldhulladék, kommunális hulladék, elektronikai hulladék és veszélyes hulladék egyaránt leadható.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában