paksi önkormányzat

2020.04.19. 18:10

Hivatali dolgozót ismerne el a város

Hanol Erzsébet

Forrás: Shutterstock

A paksi polgármesteri hivatalban legalább öt éve alkalmazásban álló, kimagasló teljesítményt nyújtó köztisztviselők munkájának elismerésére alapította az önkormányzat a Deák Ferenc-kitüntetést, amelyet 2004 óta kétévente adnak át. Most ismét javaslatokat várnak arra, ki legyen az idei díjazott, aki munkájával hozzájárult a város közigazgatási tevékenysége szakmai színvonalának növeléséhez, a lakosság ügyeinek kulturált intézéséhez, továbbá magas színvonalú előkészítő és végrehajtó tevékenységével segítette a képviselő-testület munkáját.

A kitüntetés adományozására javaslatot tehet minden paksi lakos, paksi székhelyű jogi személy, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet. Az indoklással alátámasztott javaslatokat 2020. május 4-ig írásban lehet eljuttatni a jegyzőhöz. Az elismerést a tervek szerint a közszolgálati tisztviselők napja alkalmából szervezett városi ünnepségen adják át júliusban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában