Tamási Fürdő

2020.05.24. 13:00

Visszaveszik a fürdő elküldött dolgozóit

Brunner Mónika

Fotó: Makovics Kornél

Március közepén zárt be a Tamási Fürdő, ebben a hónapban a létesítmény munkatársai a teljes fizetésüket megkapták, de később, a bevételhiány miatt a dolgozók egy részét leépítették. Huszonhat munkatársuk dolgozott a fürdőben, jelenleg nyolcan vannak. Erről tájékoztatott a fürdő vezetője a Tamási Táj lapban. Mint kiderült, a kültéri strandterület megnyitását végül május végére tervezik, és várhatóan közben visszaveszik majd az elküldött kollégáikat is, hogy együtt készítsék fel a létesítményt a vendégek fogadására.

Folyamatosan egyeztetnek a hatóságokkal, hogy milyen speciális óvintézkedésekre lesz szükség ahhoz, hogy beindulhasson az élet a fürdőben. A részletekről honlapjukon és közösségi oldalukon tájékoztatnak.

Mint kiderült, az elmúlt időszakban a fürdő felújításon ment át: a bezárás után fertőtlenítették, a talajtól kezdve a falfelületeken át egészen az összes vizesblokkig, majd festettek, javításokat végeztek, általános vagy épp speciálisabb munkálatokra került sor. Jelenleg is zajlanak karbantartási, felújítási munkák. A létesítménybe járó munkatársak betartják a higiénés és egyéb szabályokat.

A dolgozók az elmúlt hetekben leginkább a közösségi oldalukon tartották a kapcsolatot a fürdőzőkkel, játékot is indítottak, nosztalgiáztak, felelevenítették az emlékeket, és ismertették a fürdővel kapcsolatos történéseket. Májusban lett volna egy nagy nyugdíjas-találkozójuk, amit szeptemberre tettek át. A nyári szervezéseket lemondták, és egyelőre nem tudják, hogy mikor pótolják azokat. Még sok a kérdőjel, de szeretnék, ha lehetne augusztus huszadikán program a fürdőben. Az ajándékkártyákat, amelyek tavasszal vagy nyáron lejárnak, automatikusan meghosszabbítják.

Borítóképünk archív felvétel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában