szépségverseny

2020.06.16. 15:30

A megye legszebb hölgyeit keresik

Hanol Erzsébet

Fotó: Molnár Gyula

A koronavírus-járvány miatt a tervezett időpontban nem tudták megtartani a Miss Alpok Adria nemzetközi szépségversenyt, amelyet így őszre halasztottak a szervezők. A versenyen Tolna megye legszebb hölgyeit keresik, de nemcsak olyan 14 és 26 év közötti lányok jelentkezését várják, akik szépek, hanem az is fontos, hogy egy nemesebb célt is képviselni tudjanak.

Nevezni 2020. szeptember 12-ig lehet, a Miss Alpok Adria Szépségverseny Tolna megyei döntőjét és a Paks Szépe választást pedig október 3-án rendezik az Erzsébet Nagy Szállodában. A győztes képviselheti Tolna megyét az országos döntőn, és arra is esélyt kap, hogy a nemzetközi mezőnyben is megmutassa magát. Emellett értékes nyeremények várnak minden versenyzőre.

Jelentkezni a 30/360-2075-ös telefonszámon és a [email protected] e-mail-címen lehet. A rendezvényt a paksi önkormányzat is támogatja, a fővédnöke Süli János tárca nélküli miniszter.

Borítóképünk a tavalyi megyei döntőn készült!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában