tábor

2020.06.13. 09:30

Lesz tamási önkormányzati napközis tábor

Brunner Mónika

20200603 Illusztráció az újranyitott iskolák témához. A kép Tamásiban a Würtz Ádám Általános Iskolában készült Makovics Kornél fotója Tolnai Népújság

Fotó: Makovics Kornél

Június tizenkilenc­ig lehet jelentkezni a polgármesteri hivatalban az önkormányzat által meghirdetett nyári napközis táborra, amely június huszonkilenctől augusztus tizenkilencig tart majd a Würtz Ádám Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában.

A gyermekekre pedagógus felügyel, a napi felügyelet időtartama minden munkanap reggel háromnegyed nyolctól fél ötig tart. Az önkormányzat arra kéri a szülőket, hogy a jelentkezéskor külön jelöljék meg, milyen időszakra, mely napokra igénylik a felügyeletet, és ennek megfelelően a tábor díját előre, heti bontásban fizessék be. Ha a tábor kezdetét megelőző héten nem fizetik be a díjat, a gyermek nem vehet részt a táborban.

A fizetendő díj hétezer-ötszáz forint hetente, ingyenes étkezőknek háromezer forint. Ez magába foglal napi háromszori étkezést, felügyeletet, és az egyéb eszközöket, például papír, írószer biztosítását, valamint a gyermekek részére a programok szervezését. Felhívják azonban arra a figyelmet, hogy amennyiben a program a befizetett díjból nem fedezhető, úgy ahhoz a szülőnek külön hozzá kell járulnia, például egy olyan kirándulásnál, ahol belépőjegyet kell fizetni. Az önkormányzat azért is tart nyári tábort, mert tapasztalataik szerint a hosszú nyári szünet ideje alatt sok szülő számára problémát jelent a kisgyermeke elhelyezése, felügyelete a koronavírus-járványra tekintettel kiadott szabadságok miatt. A tábort csak megfelelő számú, legalább nyolc fő jelentkező esetében szervezik meg, minderről a város hivatalos honlapján tájékoztattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában