fejlesztés

2020.07.07. 09:30

Öröm az új mentőautó Dombóváron

Brunner Mónika

Forrás: Facebook

Új mentőautó érkezett a Dombóvári Mentőállomásra a közelmúltban. A mentőkocsit dr. Buda Péter, az Országos Mentőszolgálat Dél-dunántúli Régió igazgatója és Lang Róbert megyei mentőtiszt, Pintér Szilárd polgármester jelenlétében, hivatalosan is átadták a helyi Mentőállomás képviselőinek, mégpedig Gárdony Péter állomásvezetőnek és Messinger Róbert műszaki vezetőnek. A bővítésnek köszönhetően így már öt gépjármű áll az állomás szakembereinek rendelkezésére.

A mentőautó teljes mértékben megfelel a kor követelményeinek, az uniós előírásoknak, mind technikailag, műszakilag és felszereltségében.

A mentőállomás elsősorban a kistérségben, de egyes esetekben nagyobb körzetben látja el feladatait. Erről a város Facebook-oldalán tájékoztattak. Kiderült az is, minden olyan fejlesztésnek, beruházásnak örülnek, amelyek a város, illetve a térség gyarapodását szolgálják.

Nagyon fontos, hogy amikor emberi életek megmentéséről van szó, minél előbb, minél szakszerűbb eszközökkel segíthessenek.

Borítóképünkön: Az új mentőautó mindenben megfelel a legújabb követelményeknek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában