kiállítás

2020.08.18. 18:10

Az Amaryllisben láthatók a villámvadász képei

Budavári Kata

Fotó: Hanol Gábor

Hihetetlen energiák címmel látható az Amaryllis étteremben kollégánk, Makovics Kornél fotókiállítása. Kindl Gábor, a We love Szekszárd program Art Café sorozatának fővédnöke a keddi megnyitón arról beszélt, akkor, amikor lényegében mindenki fényképez és videót készít, hiszen a mobil telefonoknak köszönhetően mindannyiunk zsebében egy egész stúdió van, Kornélnak sikerült fotóssá felépítenie magát, kiemelkednie a tömegből. A Tolnai Népújság fotósának sok munkája van ebben, ráadásul nem pusztán munkaeszköze a fényképezőgép, természetfotóival szintén sikereket arat. Az Amaryllisben viharvadászként készített képein ámulhatnak a vendégek.

Makovics Kornél elmesélte a megnyitón szép számmal megjelent érdeklődőknek, ahhoz, hogy jó villámfotókat lehessen készíteni, a magasból kell fényképezni. Szerencsés helyzetben van, hiszen ezt az Alföldön jóval nehezebb lenne kivitelezni. A képeken megjelenik a Sárköz és Bogyiszló, valamint azt is láthatjuk, ahogy a méretes felhő szinte felfalja Szekszárdot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában