Egyre nő a számuk

2020.11.26. 15:30

Keresik megyénk elismerésre méltó önkénteseit

Tolnai Népújság

20201116 Encs fotó: Bujdos Tibor BT Észak-Magyarország Ételosztás a már tízéves a Vöröskereszt Gyerekszáj programától. képen: Pozsgai Sándorné és Szabó Attila önkéntesek

Fotó: MW / illusztráció

Díjazni akarja az önkéntesek legjobbjait a Lakható Szekszárdért Közhasznú Egyesület Tolna Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Háza. Ezért keresik 2020 Tolna Megyei Önkénteseit.

Felhívásuk szerint Tolna megyében folyamatosan nő az önkéntesek száma és ezen munkának az elismertsége. Egyre több ember tudja, hogy a társadalom fejlődéséhez, a célok megvalósításához nagyban hozzájárulnak az önkéntesek, akik önzetlen tevékenységgel kapcsolódnak egy-egy közösség, civil szervezet vagy intézmény munkájához.

Az idei évet végigkísérő járványhelyzet még inkább felértékelte a személyes kapcsolatokat, előtérbe került a szűkebb, tágabb környezetünkben élő rászorultak támogatása. A közhasznú egyesület az elismeréssel az ebben az időszakban helytálló emberek önzetlen munkáját szeretné díjazni.

Három magánszemély kaphatja meg az elismerést, lehetőleg más-más korosztályból, ezért nemcsak a fiatalabb, hanem az idősebb önkéntesek jelölésére is számítanak. A javaslatnak tartalmaznia kell a jelölt rövid bemutatását, a jelölés indoklását és az önkéntes tevékenység rövid bemutatását.

A javaslatok beérkezési határideje november 30. A jelöléseket postai úton az alábbi címre várják: Lakható Szekszárdért Közhasznú Egyesület, 7100 Szekszárd, Béla király tér 6. E-mail: [email protected], online: https://forms.gle/V3UEneagcSiwquoR6

A jelöltek közül szakmai zsűri bevonásával választják ki a díjazottakat – tájékoztatott az egyesület.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában