Fejlesztések

2020.11.15. 20:00

Zöld utat kapott két nagyberuházás Dombóváron

Örömmel értesült Pintér Szilárd polgármester arról, hogy két nagyberuházás is elindul a közeljövőben Dombóváron. A kormány biztosítja a támogatást a mentőállomás, valamint a szabadidő- és sportcentrum megépítéséhez.

Varga Szilvia

Fotó: A szerző felvétele

Fontos mérföldkőhöz érkezett az új mentőállomás, illetve a szabadidő- és sportcentrum megépítése Dombóváron. Magyarország kormánya a november 11-i ülésén hozott döntést a két beruházásáról, amellyel a korábban meghozott elvi döntés után megkezdődhet a kivitelezés előkészítési szakasza. A mentőállomás esetében 41.4 millió forint, míg a sportkomplexum esetében 235 millió forint forrást biztosít rendkívüli támogatással Dombóvárnak – olvasható a november 11-i közlönyben.

Örömmel értesültem a jó hírekről, amely a jelenlegi járványügyi helyzetben még nagyobb jelentőséggel bír. A két legfontosabb célunk, amelyet egy évvel ezelőtt a kampányban meghatároztunk, támogatást nyert, és megvalósulhat Dombóváron – erősítette meg Pintér Szilárd polgármester. Az idei év több szempontból is átírta a számításainkat, de lendületünk töretlen. Ez az első komoly bizonyíték arra, hogy jó úton haladunk, valamint biztosíték a jövőbeni terveink sikeres megvalósítására.

Dombóvár, illetve a Dombóvári kistérség szempontjából azok a feltételek adottak, amelyek a fejlődéshez elengedhetetlenek; a kormány támogatása, a jó kapcsolat a megyei és országos vezetőkkel, a dombóváriak akarata – hiszen nagy arányú felhatalmazást kaptunk 2019-ben –, remélem, hogy a jövőben, a vírus lecsengése után újabb, hasonló eredményekről számolhatok be.

Borítóképünkön: az uszoda melletti terület, ahol az új sportkomplexum megépülhet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában