száznál több pályamunka

2020.12.20. 09:30

A vagyonvédelem ihlette a gyermekek rajzait

Tolnai Népújság

Forrás: TMRFK

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2015 őszén indított Házhoz megyünk programja azzal a céllal jött létre, hogy segítse a lakosságot a vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában.

A Dombóvári Rendőrkapitányság a program keretében „Vagyonvédelem gyermekszemmel” címmel rajzpályázatot hirdetett, november végéig várták az iskolások rajzait. Az elbírálás után dr. Bognár Szilveszter ezredes, a város rendőrkapitánya, valamint Schottné Folk Márta bűnmegelőzési főelőadó adták át a díjakat a legügyesebb gyerekeknek. Megköszönték a pályázóknak az alkotásokat, a pedagógusoknak pedig a támogatást.

Az alsós diákok legjobbjai az ajándékokkal Fotó: TMRFK

Az alsó tagozatosok közül Papp Mónika lett az első, Michelisz Jázmin pedig a második, mindketten a Kaposszekcsői Általános Iskola 2. osztályos tanulói. Harmadik helyen végzett Balogh Flóra, a Kocsolai Általános Iskola 3. osztályosa. A felsősök között a legjobbnak Császár Emília (Kaposszekcső) 5. osztályos tanuló bizonyult, megelőzve Szalai Lilient, a dombóvári Belvárosi Általános Iskola 7. osztályosát és Orsós Jázmin (Kaposszekcső) 6. osztályos tanulót.

Borítóképünkön: a felsősők Bognár Szilveszterrel és Schottné Folk Mártával

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában