adomány

2020.12.09. 10:30

Folyamatosan fogadja az adományokat az alapítvány

Kalmár Klaudia

Forrás: Shutterstock

A Domb utcában található Segítők Házában az Önzetlenül Segítők Paks Alapítvány adományosztást tartott december 5-én délelőtt 9 órától. A rászorulóknak közel száz ajándékcsomagot osztottak ki, amelyek tartós élelmiszereket tartalmaztak – tájékoztatott Molnár Imréné, a Segítők Háza vezetője.

Adományosztást már áprilisban is tartottak, most decemberben, az adventi időszakban pedig két alkalommal is igyekszik segíteni a rászorulóknak az Önzetlenül Segítők Paks Alapítvány. Ez alkalommal tartós élelmiszercsomagokat osztottak az alapítvány székhelyén. A szigorú szabályok betartása mellett polgárőrök is vigyázták a rendet és segítették a csomagok kiosztását. Az esemény során figyeltek a maszkhasználatra, a megfelelő távolság betartására, illetve az érintkezésmentes adományátadásra.

Molnár Imréné elmondta, ez év október közepéig több mint ezerhétszáz csomagot osztottak ki paksi rászorulóknak. A felajánlásokat decemberben is folyamatosan várják. Szabó Péter, Paks polgármestere is nagyon fontosnak tartja azt a segítő tevékenységet, amit a szervezet egész éven át végez a városban – írta a TelePaks.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában