a jó teljesítményt díjazták

2020.12.21. 20:00

Fontosnak tartja a tankerület, hogy elismerje kiváló dolgozóit

Kiváló pedagógusok és a szekszárdi tankerület kiváló dolgozói kaptak elismerést a napokban. A járványhelyzetre tekintettel adta át az általa alapított díjakat Gerzsei Péter igazgató.

Munkatársunktól

Fotó: Beküldött kép

A Szekszárdi Tankerületi Központ kiemelten fontosnak tartja, hogy a fenntartásában lévő intézményekben tanító pedagógusok és iskolai dolgozók munkáját elismerje. Ezért Gerzsei Péter tankerületi igazgató 2019-ben személyesen két díjat is alapított: a Szekszárdi Tankerületi Központ Kiváló Pedagógusa és a Szekszárdi Tankerületi Központ Kiváló Dolgozója kitüntetést. Mivel a pandémia miatt átadóünnepséget nem szervezhettek, ezért Gerzsei Péter adta át az elismerő okleveleket és a mellé járó jutalmakat a járványügyi szabályok maximális betartásával.

A Szekszárdi Tankerületi Központ Kiváló Pedagógusa kitüntetést azok a tankerületi pedagógusok kaphatják, akik több éven át kiemelkedő eredménnyel nevelték, oktatták a tanulókat, és emberi hozzáállásuk is példaként állítható az ifjúság elé.

A Szekszárdi Tankerületi Központ Kiváló Dolgozója kitüntetés a tankerületi nevelést-oktatást közvetlenül segítő és egyéb munkakörben foglalkoztatott közalkalmazottaknak adományozható, akik több éven át szolgálták a köznevelési intézmény hatékony működését, és emberi hozzáállásuk is példamutató.

A Szekszárdi Tankerületi Központ Kiváló Dolgozója, Mohai Attila az oklevéllel (Beküldött fotó)

A Szekszárdi Tankerületi Központ igazgatója 2020-ban a Szekszárdi Tankerületi Központ Kiváló Pedagógusa kitüntetésben részesítette Baksainé Kenessei Évát, a tolnai Wosinsky Mór Általános Iskola tanítóját, Budainé Kántor Évát, a Nagydorogi Széchényi Sándor Általános Iskola tanárát, munkaközösség-vezetőjét, Czakóné Bognár Tímeát, az Őcsényi Perczel Mór Általános Iskola tanárát, Erősné Máté Évát, a Szekszárdi Garay János Általános Iskola és AMI Liszt Ferenc Zeneiskolája zongoratanárát, Freyné Felkert Katalint, a Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskola tanítóját, Mayer Istvánnét, a Bátaszéki Kanizsai Dorottya Általános Iskola és AMI intézményvezető-helyettesét, Neidhartné Gyarmati Erzsébetet, a Bátaszéki II. Géza Gimnázium intézményvezető-helyettesét, Szabó Klárát, a Paksi Vak Bottyán Gimnázium tanárát, Szabó Tamás Bélánét, a Szekszárdi Baka István Általános Iskola tanárát. Tóthné Gulácsi Beátát, a Szekszárdi Garay János Gimnázium tanárát. A Szekszárdi Tankerületi Központ Kiváló Dolgozója kitüntetést Mohai Attila, a Tolna Megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény karbantartója, gépkocsivezetője és Weinbach Zsuzsanna, a Dunaföldvári Magyar László Gimnázium iskolatitkára kapta.

Borítókép: Gerzsei Péter Freyné Felkert Katalinnak (középen) adja át az elismerést. Mellettük a Babits iskola igazgatója, Botos Ilona

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában