Gyermekmosoly 2020

2020.12.17. 09:30

Ők nyerték a versenyünk második fordulóját

Brunner Mónika

Fotó: MW

Megvannak a Gyermekmosoly 2020 második, printes fordulójának nyertesei. Szerkesztőségünkbe több mint ezerötszáz szavazószelvény érkezett.

A szavazatok összeszámlálása után így alakult az eredmény: a 0–3 éves korcsoportban az első helyet a zombai Fejős Csanád Olivér szerezte meg 443 szavazattal. A kisfiú az első fordulóban a második helyezett volt korcsoportjában. A nagymamája Angliából kérte, hogy unokája induljon a versenyen.

Fejős Csanád Olivér Beküldött fotó

– A printes szavazásnál ismét összefog értünk a család és a falu, már gyűjtik Csanádnak a voksokat – mondta lapunknak online nyereménye átvételekor Dudar Mónika, Fejős Csanád Olivér édesanyja. A második helyezett Árva Szonja Bella (Dombóvár) lett, 87 szavazattal. A harmadik helyen a szekszárdi Kovács Szófia Maja végzett 58 vokssal.

A 4–7 éves korcsoportban az első helyezett Scherczer Diána (Györköny) 347 szavazatot kapott. A második helyen a szekszárdi László Katalin zárt 305 vokssal, míg a harmadik helyet a györei testvérpár tagjai, a hatéves Sebestyén Gábor és a 4 éves Sebestyén Levente szerezték meg 45–45 szavazattal.

Scherczer Diána Beküldött fotó

A testvérpár az online versenyünkön holtversenyben a harmadik helyezést érte el. Édesanyjuk, Sebestyén-Fábián Mónika azt mondta róluk lapunknak, hogy Gábor a traktorokért, Levente a tűzoltóautókért van oda.

Gratulálunk a nyerteseknek, akik ezúttal sem maradnak nyeremények nélkül. Mindkét korcsoport helyezettjeinek szüleit hamarosan értesítjük a nyeremények átadásának időpontjáról és helyszínéről. A játék második fordulójának mindkét kategóriájában értékes Libri könyvcsomagokat vehetnek át a helyezettek: az elsők 15 ezer, a másodikok 11 ezer, míg a harmadik helyezettek jutalma 8 ezer forint értékű Libri könyv­csomag.

Ezennel lezárult a Gyermekmosoly 2020 versenyünk, amelyet idén ősszel indítottunk útjára, hogy megtaláljuk a megye legédesebb pofijú gyermekeit. Az online verseny feltöltött gyermekfotóira 29.968 szavazatot adtak le az olvasók. Az internetes szavazás dobogósai már átvehették a nyereményeiket.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában