Humánszolgáltató Központ

2020.12.01. 12:56

Vers- és prózaíró-, illetve rajzpályázatot hirdettek

TEOL

Forrás: Humánszolgáltató Központ

„A tél csodái” címmel meghirdetett rajzpályázatra óvodások, illetve alsó- és felső tagozatos általános iskolás diákok munkáit várják december 4-ig. Az alkotások – a készítő nevének, elérhetőségének és intézménye nevének feltüntetésével – beküldhetők elektronikusan a [email protected] e-mail címre, vagy hagyományos módon, a Humánszolgáltató Központ 7100 Szekszárd, Vörösmarty u. 5. szám alatti posta címére.

Ugyancsak december 4-e a határideje „Az én karácsonyom” címet viselő vers- és prózaíró pályázatnak, amelyre az általános iskolások mellett középiskolás diákok, illetve felnőttek pályamunkáit is várják a fenti címekre.

A beérkezett pályamunkákat december 7-én, hétfőn zsűrizik a a központ munkatársai. Kategóriánkénti a legjobb három alkotás beküldőjét kis ajándékcsomaggal díjazzák, melynek átvételéről kiértesítik a helyezetteket. A pályázatokkal kapcsolatban további információval a központ munkatársa, Rudolf Petra szolgál a 0674/511–474-es telefonszámon.

A Humánszolgáltató december 6. közeledtével Mikuláscsomag-gyűjtést is szervezett a központtal kapcsolatban álló rászoruló családok gyermekei részére. Az adományozók december 4-ig adhatják le a kis csomagokat az intézmény portáján (Vörösmarty u. 5.), naponta 7:00 és 17:00 óra között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában