Makk Norbert séf szerint az oltás kötelesség

Brunner Mónika

Fotó: PIXELTASTER

A koronavírus elleni oltáshoz való hozzáállás a mai napig okoz kisebb-nagyobb megosztottságot az emberek között. Sőt, sokan közülük szeretik magukban tartani, hogy mit gondolnak erről. Makk Norbert, a Bodri pincészet séfje azonban azok között van, akik szívesen ismertetik az oltással kapcsolatos véleményüket.

Makk Norbert Fotó: Bodribor.hu

Az ő álláspontja szerint ebben a felfordult, megváltozott világban sokkal jobban kell figyelnünk egymásra. Az önző, egoista gondolatoknak nincs helyük életünkben.

Ha valaki óvhatja, megóvhatja környezetében lévő rokonait, barátait, munkatársait, annak kutya kötelessége ezt komolyan venni. És ha ennek a vakcina a kulcsa, akkor igenis oltassa be magát mindenki.

– Napjainkban az emberek sokkal inkább félnek az oltástól, mint a vírustól. Én személy szerint várom, hogy megkaphassam az oltást, és végre visszakapjuk a régi életünket. Ha védett leszek, nyugodt lelkiismerettel nézek bárki szemébe, mert én megtettem a tőlem telhetőt, rajtam nem múlott. Hinni kell a szakembereknek, nem szabad, hogy befolyásoljanak az interneten randalírozó műhősöknek titulált instant professzorok. Egyúttal kitartást kívánok a vendéglátós szektornak – tette hozzá Makk Norbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában