Paks

2021.01.26. 09:30

Új jegyek, bérletek lesznek érvényesek

Tolnai Népújság

autóbuszra szálló utasok

Forrás: MW

Fotó: AS

Januárban a Volánbusz Zrt. által forgalmazott menetjegyek és bérletjegyek érvényesek, február 1-től kezdődően az új társaság, a Paksi Közlekedési Kft. által értékesített bérleteket fogadják el – közölte a paksi polgármesteri hivatal. Természetesen, a januári (Volánbusz Zrt. által forgalmazott) bérleteket azok érvényességi ideje alatt nem utasítják el, tehát február 5-én éjfélig érvényesek.

Az év első hónapjában a Paksi Közlekedési Kft. csupán promóciós járatokat közlekedtet(ett). Január első hetében a kettes vonalon, a második héten az egyes vonalon, a harmadik héten az 1/A vonalon, és január utolsó hetében a hármas vonalon, az üzemidő alatt óránként egy-egy járattal, abból a célból, hogy az utasok megismerjék a leendő szolgáltatást. Ezek a járatok az utazók számára ingyenesen, díjfizetés nélkül igénybe vehetők.

A tervezett bérletértékesítési pontok a Volán autóbuszállomás és a Csengey Dénes Kulturális Központ. A jegyértékesítés a buszokon közvetlenül történik.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában