Kajdacs

2021.02.13. 18:05

A bekötőutak felújítását is tervezi az önkormányzat

K. K.

Fotó: Beküldött kép

Az idei évben több fejlesztést is megvalósítanak, és reményeik szerint az elmaradt rendezvényeket is bepótolhatják – tájékoztatott Kajdacs polgármestere, Vaszari István. Két nagyobb projekt valósul meg a település körül, ami fontos a lakosok számára.

A két bekötőutat tervezik felújítani, mely a munkahelyre járásban jelentene könnyebbséget, remélik, az autóbusz-társaság is partner lesz ebben. A polgármester kiemelte, hogy nagyon várják az új pályázatokat, igyekeznek minden lehetőséget kihasználni. Idén eddig két pályázatot adtak be, az egyik a játszótér felújítására vonatkozik, a másik pedig egy civilek háza kialakítására, mely egy elhagyatott ingatlan vásárlásából valósul meg.

Készülnek megtartani idén a két komolyabb rendezvényüket, az egyik a szüreti mulatság, a másik pedig a falunap. Vaszari István elmondta, remélik, hogy megtarthatják őket, mert nagy szükségük van az embereknek a kikapcsolódásra. Ezeken kívül tervezik még az iparterület bővítését is, hiszen az önkormányzat számára fontos, hogy minél több munkahelyet teremtsenek.

Borítóképünk: Vaszari István kajdacsi polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában