Tündérszépek 2021

2021.02.05. 19:10

Nevezhetsz saját képpel, de kérésedre elkészítjük portfóliódat

Tucatjával gyűlnek a lájkok az Fb-re, vagy Instára kirakott szelfik alatt? Sokszor mondták már neked, hogy szeret a kamera? Itt az alkalom, hogy szintet lépj! Nevezz szépségversenyünkre, és legyél Te 2021 Tündérszépe!

TEOL

Fotó: Beküldött képek

Tündérszépek 2021 szépségversenyünk jelenlegi szakaszában két lehetőséget is biztosítunk a versenyzők számára: választhatnak, hogy saját fotókkal kívánnak-e nevezni, vagy profi fotósunk készítse el az első portfóliójukat. Az alább bemutatásra kerülő három lány az utóbbi lehetőséget választotta, és akad olyan is közülük, akinek lapunk fotóriportere, Mártonfai Dénes már elkészítette élete első profi fotósorozatát.

Tóth Alexandra Bátáról nevezett a Tündérszépekre:

Beküldött fotó

A 19 éves Radics Vivien a megyeszékhelyről jelentkezett a versenyre:

Beküldött kép

A felsőnánai Fazekas Kitti már modellkedett korábban is:

Beküldött fotó

A fotózás már zajlik a Bodri Pincészet által biztosított helyszínen. Folyamatosan érkeznek a lányok, de március 7-ig még van lehetőség jelentkezni. Igaz, nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a nevezést (amelyet akár azonnal megtehettek itt), mert a február 15-től a TEOL.hu-n, facebook oldalunkon és a Tolnai Népújság hasábjain bemutatásra kerülő 30 legszebb Tolna megyei lány mezőnyében egyre fogynak a kiadó helyek.

Mutasd meg a szépséged és legyél te 2021 Tündérszépe!

Tízmilliós összdíjazás, autóhasználat és modellszerződés vár a legszebbekre.

Ne habozz, nevezz még ma!

Borítóképünkön: Radics Vivien (balról), Fazekas Kitti és Tóth Alexandra már helyet kapott a Tündérszépek megyei mezőnyében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában