Szépségverseny

2021.02.11. 19:10

Zajlik a Tündérszépek fotózása, belestünk a kulisszák mögé

Zajlanak a fotózások a Tündérszépek 2021 szépségversenyünkön. A megyei döntőbe jutott lányok egyre-másra állnak Mártonfai Dénes, a Tolnai Népújság fotóriporterének kamerája elé. Belestünk a kulisszák mögé.

TEOL

Fotó: TEOL

Már csak néhány nap, és február 15-én, hétfőn elindul népszerű online szépségversenyünk, a Tündérszépek 2021-es kiírása. A megyei döntő résztvevői közül már több lánynak is elkészítettük a portfólióját, amivel hamarosan versenyben szállnak olvasóink kegyeiért és szavazataiért.

A szekszárdi Bodri Pincészet és Szőlőbirtok által biztosított helyszínen berendezett „rusztikus műteremben” a közelmúltban is egymást váltották a bájos, csinos jelentkezők. Versenyzőinkről – a kiírás értelmében – sportos és alkalmi ruhában, illetve bikiniben készültek felvételek. Fotósunk választása alapján ezekből áll össze az a tizenöt képet felvonultató portfólió, amivel a lányok „harcba” szállnak a Tündérszépek 2021 királynőjének járó koronáért és a verseny további, milliós nyereményeiért.

Az elmúlt héten a megye minden szegletéből érkeztek hozzánk „tündérek”. Akadt közöttük, aki magabiztosan pózolt a lámpák fényében, más inkább megilletődötten állt Mártonfai Dénes fényképezőgépe elé. Egy valami mindannyiukban közös volt: a jó hangulatú fotózás alatt mindannyian „felengedtek”, így csodás képek készültek róluk.

Fláding-Nyilasi Kitti a megyeszékhelyről, míg Csontos Petra Simontornyáról jelentkezett a versenyünkre, és kérte, hogy készítsük el portfólióját. Mi szívesen tettünk eleget kérésüknek, az alábbi galériában ezúttal e két hölgy fotózásán készült, úgynevezett werk-fotókat mutatunk.

A szépségversenyre egészen március 7-ig lehet jelentkezni, de nem érdemes az utolsó hétig várni, hiszen a megyei döntő harminc fős mezőnyében egyre fogynak a kiadó helyek. Ha nem szeretnél lemaradni erről a nagyszerű lehetőségről, érdemes mielőbb jelentkezni a teol.hu/tunderszepek oldalon.

A versenyen a lányok nemcsak óriási lehetőséget kapnak, de a felkészítőtáborok és a show-műsorral egybekötött tévés döntő mellett értékes nyeremények is várnak a legszebbekre. A szépségkirálynőt és udvarhölgyeit milliós értékű nyereményekkel és egyéves autóhasználattal jutalmazzuk.

Borítóképünkön: a szekszárdi Fláding-Nyilasi Kitti is kameránk elé állt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában