Tündérszépek 2021

2021.03.02. 19:10

Az utolsó kiadó helyek egyike Rád vár

Hamarosan lejár a nevezési határidő a Mediaworks Hungary Zrt. népszerű szépségversenye, a Tündérszépek 2021-es kiírására.

TEOL

cof

Tavaly december óta lehet nevezni a szépségversenyre, azóta sok-sok bájos lányt válogattunk be a verseny megyei selejtezőjébe. A fotózások is folyamatosan zajlottak az elmúlt hetekben, melynek eredményét – a tündérek portfólióit – február közepétől már a Tolnai Népújság és TEOL.hu hírportál olvasói elé tárhattuk. Ne feledjék, az eddig is bőkezűen osztogatott szívecskékkel március 22-ig támogathatják a versenyzőket.

A Tündérszépek 2021 megyei selejtezőjének mezőnye szinte már teljes, de még akad egy-két kiadó hely. A jelentkezést azonban már nem érdemes halogatni, hiszen a nevezés e hét végén, vagyis március 7-én lezárul. A szépségversenyre 16 és 29 év közötti hölgyek jelentkezését várjuk, nevezni akár saját fotókkal is lehet, de kérésre profi fotósorozatot készítünk a jelentkezőkről.

A Bodri Pincészet és Szőlőbirtok által biztosított helyszínen állt Mártonfai Dénes fotóriporter kamerája elé a szekszárdi Bors Flóra Anna, aki immár másodszor próbál szerencsét a Tündérszépeken. Tavaly a megyei fordulót megnyerve jutott a regionális döntőbe, de már több szépségversenyen sikerrel szerepelt.

Az idő és a kiadó helyek vészesen fogynak. Ne maradj a nagy kalandról! Nevezz és elkészítjük életed első profi fotósorozatát. Akár már ezért is érdemes jelentkezni a

oldalon, de ennél sokkal nagyobb a tét. A legjobbak között ugyanis 1 éves modellszerzőzés és 10 millió forint összértékű nyeremény – többek között gépkocsihasználat – találnak gazdára.

Borítóképünkön: a szekszárdi Bors Flóra Anna nem először állt Mártonfai Dénes kamerája elé

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában