pályázat

2021.04.27. 12:30

Diákok készíthetnek műveket a víz világnapjára

Kalmár Klaudia

Fotó: Shutterstock

A víz világnapja alkalmából a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. és a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás plakátkészítő pályázatot hirdet, melynek témája: Hogyan óvjuk meg vizeinket?

A pályázaton a tagtelepülések iskoláinak diákjai vehetnek részt, így Tolna megyéből Paks, Tengelic, Gerjen, Dunaszentgyörgy, Fadd, Pusztahencse, Madocsa, és Györköny intézményeinek iskolásai két korosztályban: elsőtől a negyedik évfolyamig, és ötödiktől a nyolcadik évfolyamig.

A pályamunkákat szabadon választott technikával (például rajz, festés, kollázs) A3-as vagy A4-es méretben lehet elkészíteni, melyeket május 21-ig lefotózva vagy beszkennelve kell elküldeni az [email protected] e-mail-címre.

A levélben csatolni kell az alkotó és az iskola nevét, évfolyamát, valamint a plakát méretét és a technikát, amellyel elkészült. A személyes adatok kezeléséhez a szülő hozzájárulása szükséges. Nyilatkozat hiányában a beérkező munkánkat érvénytelen pályázatként kezelik.

A pályázatot azért hozta létre a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft., mert elkötelezett híve a környezetvédelemnek, munkájuk legfontosabb alapelve, hogy a Magyarországon keletkező radioaktív hulladékot úgy kezeljék és helyezzék el véglegesen, hogy sem az emberi életre, sem az élővilágra – melynek vizeink is szerves részét képezik – sem most, sem a jövőben ne jelenthessen veszélyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában