szekszárd

2021.04.12. 17:08

Keddtől a Babits Mihály utca mindkét oldalán tilos megállni

TEOL

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Mint arról már korábban hírt adtunk, a szekszárdi önkormányzat megbízásából ivóvízhálózat-rekonstrukciós munkálatok indulnak a megyeszékhely több utcájában. A következő hetekben a Mérey, a Babits, az Előhegy és az Akácfa utcákban több ezer méter – még az 50-es, 60-as években lerakott és számos alkalommal meghibásodó – ivóvíz-vezetéket cserélnek ki, ezzel pedig több mint nyolcezer szekszárdi ivóvízellátását teszik biztonságosabbá.

A vállalkozó a Mérey utca első szakaszán megkezdte a kivitelezést, így a Fürdőház, illetve a Kiskadarka utca közötti útszakaszon ideiglenes forgalomkorlátozás lépett érvénybe, amely alapján mindkét sávot lezárták. A járműveket a lezárás ideje alatt a Babits Mihály utca felé terelik, így ott a megnövekedett forgalom miatt 2021. április 13-tól az utca mindkét oldalán tilos lesz megállni – tájékoztatta portálunkat közleményében a városháza.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában