szerződést kötöttek

2021.05.04. 10:29

340 millió forintból sok problémától megszabadulnak

Pintér Szilárd polgármester és Király Szabolcs ügyvezető aláírták a Dombóvári József Attila Általános Iskola energetikai felújításáról szóló kivitelezési szerződést.

V. Sz.

Fotó: Varga Szilvia

A közbeszerzési eljárás során a Baudai Kft. adta a legkedvezőbb ajánlatot a közel 340 millió forint összegű beruházáshoz, amely a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében valósulhat meg. A pályázat támogatásáról 2020-ban született döntés. Az előző városvezetés műszakilag hiányos és átgondolatlan pályázatot nyújtott be, melynek következményeként további forrásokra lesz szükség, hogy a teljes beruházás megvalósulhasson.

Inguláné Futó Orsolya igazgató kiemelte, hogy az iskola épületén tizenöt éve nem történt nagyobb felújítás. A nyílászárók állapota rossz, a fűtési rendszer elavult, és a lapos tető beázása is állandó problémát okoz. Mint mondta, nagyon reméli, hogy mihamarabb elindul az energetikai korszerűsítés és a homlokzati szigeteléssel, a nyílászárók cseréjével, a fűtés modernizálásával megszűnnek ezek a mindennapi kellemetlenségek.

Borítóképünkön Pintér Szilárd (jobbra) és Király Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában