jótékonyság

2021.05.25. 12:30

Elkeltek az adományok, volt most is rászoruló

Mauthner Ilona

Fotó: Makovics Kornél

Május elejétől e hét elejéig Szekszárdon, a Zrínyi utcában, a Magyar Nemzetőrök Országos Szövetsége megyei szervezetének épületében adományokat osztottak. Varga Gyula megyei elnök, nemzetőr dandártábornok, a Magyar Nemzetőrség Szociális és Karitatív szakszolgálatának vezetője elmondta, külföldről és az ország minden részéből érkeznek hozzájuk az adományok, két és fél kamionnal. Ezekben gyermek- és felnőttruhák, cipők, babakocsi, kiságy, heverők, kerekes betegkocsik, televíziók, műszaki cikkek voltak.

Az adományok többsége megtalálta az új tulajdonosát, több bálányi ruhaneműért pedig több karitatív szervezet is jelentkezett a megye több településéről. Varga Gyula elmondta, néhány babakocsi, kerekes betegkocsi, babahordozó maradt csupán, akinek szüksége lenne rá, a Zrinyi utcában jelezheti ezt, és el is viheti. Az idei évben már nem terveznek hasonló gyűjtést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában