Bátaszék

2021.05.18. 15:30

Huszonhárom év szolgálat után távozik a rendőrparancsnok

M. I.

Fotó: Beküldött kép

Május 13-án, a polgármesteri hivatalban fogadta dr. Bozsolik Róbert polgármester a Bátaszéki Rendőrőrs leköszönő és az új, hivatalba lépő őrsparancsnokát dr. Marcsek Sándor szekszárdi kapitányságvezető kíséretében.

Dr. Vass János őrnagy 23 évi szolgálat után távozik a bátaszéki rendőrőrs éléről – számolt be az eseményről a bataszek.hu. Az 1998-tól 2021 tavaszáig Bátaszéket szolgáló rend őre meghatódva köszönt el a helyiektől, hogy Tolna városában folytassa karrierjét rendészeti alosztályvezetőként. Nyugodt szívvel adja át az általa vezetett őrsöt, mert egy összetartó, dolgozni szerető és akaró csapatot hagy hátra, mondta. A munkatársaival együtt töltött időre jó szívvel gondol, akiknek további sok sikert kívánt.

A helyi önkormányzattal és annak vezetőivel folyamatos és kiváló kapcsolatot ápolt, ennek köszönhetően a város a bűnözés szempontjából csendes településnek számít. A Bátaszéki Polgárőr Egyesülettel közös munka is erősítette a közbiztonságot. Dr. Vass János munkája elismeréseként emlékplakettet vehetett át a település polgármesterétől, dr. Bozsolik Róberttől.

Az új őrsparancsnokot is bemutatták, Zádori László 24 évet szolgált Szekszárdon, 11 éve vezette a közrendvédelmi alosztályt. Az őrnagy a saját bevallása szerint ismeretlen vizekre evez, de mindenképpen pozitív érzésekkel kezd a munkához. Folytatja azt az utat, amit az elődje nagyon jól kiépített. Az elmúlt két hét tapasztalatai alapján nagyon jó csapatot örökölt meg.

Fontosnak tartja, hogy a polgárőrséggel továbbra is maradjon szoros az együttműködés, és ennek érdekében már egyeztetéseket is folytattak Farkas András polgárőrparancsnokkal, mondta az új őrs­parancsnok.

Borítóképünk: Zádori László (balról) váltja a rendőrőrs élén dr. Vass Jánost Bátaszéken

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában