sajtótájékoztató

2021.06.08. 12:30

Bonyhádon is lehet csobbanni

Vizin Balázs

Fotó: A szerző felvétele

Június 5-én megnyitotta kapuit a Bonyhádi Termálfürdő. Dr. Farkas Attila a témában tartott pénteki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a jelenleg érvényben lévő jogszabályt betartva, a 18 évnél idősebbek kizárólag akkor látogathatják a létesítményt, ha rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

A fürdőt üzemeltető BONYCOM Nkft. ügyvezetője arra is kitért, hogy idén sem változtattak a 2017-óta érvényben lévő árakon, amit fontosnak tartott kiemelni. Mint ahogy azt is, hogy ettől a szezontól kezdve a jegypénztárnál, valamint a büfében is lehetővé tették a bank-, illetve SZÉP-kártyás fizetést, amelyre nagy igény mutatkozott. Az igazgató azt is elmondta, hogy a tavalyi szezonban alkalmazott gyakorlatot vették alapul a 2021-es célok meghatározásánál. Vagyis idén sem szervez olyan, egyszerre sok embert megmozgató programokat a város közüzemi cége, amelyek a korábbi években jellemzőek voltak, és egyébként jól kiegészítették a fürdőzés jelentette élményt. A zsúfoltság elkerülése és a létszámkorlát betartása idén is elsődleges szempont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában