Bonyhád

2021.06.01. 18:10

Klassz mászófallal büszkélkedhetnek

Vizin B.

Fotó: A szerző felvétele

„Van egy jó hírem: hosszas tárgyalás után sikerült elintéznie Benéné Kovács Edit intézményvezető-helyettesnek, hogy a mai napon jó idő legyen. Van egy ­rossz hírem is: ma senki sem tud tovább haladni a tanulmányaiban, és a feleltetések is elmaradnak. Nyilván nehezen fog menni, de kérlek benneteket, dolgozzátok fel ennek tényét” – kezdte humorosan köszöntőjét Steiner Krisztián a pénteken zajlott sport-, illetve gyermeknapon a BÁI Széchenyi István Általános Iskola udvarán.

Az intézményvezető már ekkor nagy tapsot kapott attól a több száz diáktól, akik rátettek egy lapáttal, amikor birtokba vehették az új mászófalat. Ugyanis ez volt a nap fő attrakciója – a fiatalok és az iskola vezetése szerint is.

„Pályázati forrásból és a város támogatásával valósíthattuk meg a fejlesztést, amely országosan is példa nélküli” – összegezte Steiner Krisztián, hozzátéve, hogy a gyerekek és a pedagógusok véleménye alapján döntöttek a mászófal mellett, amihez még egyéb beruházás is társul, amit a későbbiekben adnak át.

Borítóképünk: A gyerekek azonnal birtokba vették a mászófalat

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában