rendőrségi hírek

2021.06.23. 20:00

Levelet írtak az iskolások a látogatást követően

Ihárosi Ibolya

Fotó: police.hu

A rendőri munkával ismerkedhettek nemrégiben a szekszárdi Baka István Általános Iskola 2. b osztályos tanulói, akik a rendőrkapitányságra látogattak el. Mint kiderült, a legnagyobb élményt a fogdahelyiség, valamint az jelentette számukra, hogy beülhettek több igazi rendőrautóba.

Fotó: police.hu

A kirándulás után néhány nappal a diákok köszönőlevelet küldtek a rendőrkapitányságnak, jelesül Jókai Balázsnak, a körzeti megbízotti alosztály vezetőjének. „Tisztelt Jókai Úr! Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni a rendőrség munkáját bemutató tájékoztatásokért, élménydús bemutatóért, kedves kis emlékajándékokért. Nagyon élvezték tanulóink. A programot dr. Buda Bernadett őrnagy, Müller Miklós és Paksi Attila törzszászlós, dr. Marcsek Sándor ezredes, kapitányságvezető kollégái tették emlékezetessé számunkra. Köszönettel: Dávid Zoltánné, Nemesné Bocz Gabriella és a Baka István Általános Iskola 2. b osztályának tanulói”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában