Bonyhád

2021.06.05. 18:00

Munkával tölthetik a nyári szünet egy részét a diákok

Vizin Balázs

Idén is van lehetőségük a 16–25 év közötti fiataloknak nyári diákmunkára Bonyhádon. Az erről szóló felhívás kedden jelent meg a város weboldalán. E szerint az önkormányzat és a helyi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya által meghirdetett lehetőséghez a bonyhádi lakhellyel, vagy tartózkodási hellyel rendelkező fiatalok csatlakozhatnak. A július 1. és augusztus 31. között tartó programban maximum egy havi, napi 6 órás foglalkoztatásra nyílik lehetőség.

Regisztrálni a Bonyhádi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán lehet a személyes iratokkal és az érvényes diákigazolvánnyal, vagy az iskolai tanulmányok befejezése miatt kiadott iskolalátogatási igazolással.

A jelentkezés első lépése a bonyhad.hu weboldalon található űrlap kitöltése. A jelentkezési határidő a július havi diákmunkára június 10., az augusztusira július 9. Érdemes időben csatlakozni a felhíváshoz, ugyanis a foglalkoztatás a jelentkezés sorrendjében történik. A diákmunkával kapcsolatban felmerült kérdésekre Pintérné Dávid Edit humánpolitikai ügyintéző ad készséggel választ a 74/500-206-os telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail-címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában