Autóbusz közlekedés

2021.06.07. 20:00

Ütemes menetrend, kedvező csatlakozások Paksról Németkérre

TEOL

Június 16-ától új, ütemes menetrend szerint járnak az autóbuszok a Paks–Németkér–Cece útvonalon – tájékoztatott honlapján a Volánbusz. A járatok Paksról munkanapokon délután 13:35 és 16:35 között 30 percenként, az azon kívüli időszakban pedig minden nap egyenletesen kétóránként, késő délután óránként indulnak.

Kedvezőbb autóbusz csatlakozások Pakson Dunaújváros–Budapest és Szekszárd–Pécs felé és felől, jellemzően 7-10 perces átszállási idővel. A Volánbusz Németkérről közvetlen járatokkal biztosítja az eljutási lehetőséget a paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolához, az intézmény oktatási rendjéhez illeszkedően.

A késő esti időszakban új járat indul Paksról 23:17-kor, amely a Budapestről 21:20-kor, Szekszárdól 22:20-kor induló járatokat bevárja, ezzel biztosít a késő esti órákban a fővárosból, Dunaújvárosból, Dunaföldvárról és Szekszárdról eljutási lehetőséget Németkérre egyetlen paksi átszállással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában