Bonyhád

2021.07.04. 20:00

Jubileumot is ünnepeltek a jól sikerült családi napon

Vizin Balázs

Egy év kihagyás után minden szempontból felszabadultan készültek a családi napjukra a Bonyhádi Gondozási Központ Idősek Otthonának lakói és a munkatársak. Remek hangulatban telt a családtagok, hozzátartozók jelenlétével zajlott közösségi esemény.

– A pandémia okozta bezártság miatt felértékelődtek a családi, közösségi élmények, így a nap hangulatát, az örömteli pillanatokat igyekeztünk a lelkünkbe zárni. Minden adott volt hozzá, hiszen a lakóink szívhez szóló szavakkal szóltak szeretteikhez. Az esemény közös ebéddel és jó hangulatú délutánnal zárult, a több mint nyolcvanfős társaság remekül érezte magát, miközben megtekinthették Szász Józsefné házi kiállításunkon bemutatott horgolt alkotásait is – összegezte Kiss-Kelemen Eszter.

A szakmai vezető arra is kitért, hogy ezen a jeles napon köszöntötték kollégájukat, Bata Lajosnét jubilálása alkalmából.

Mint fogalmazott, Ági néni 40 évet töltött a szociális szférában, pályafutását éppen itt, az egykori bölcsődében kezdte, szakmájában kiteljesedve, négy évtizeddel később pedig pontosan ugyanott, az idősek otthonában zárta. Mint minden fontos eseménynél, most is az ünneplőkkel tartott Filóné Ferencz Ibolya polgármester, aki nyugállományba vonulása alkalmából személyesen is gratulált Bata Lajosnénak, akit külön jutalommal is illetett.

– Tisztelettel és szeretettel köszönjük Ági néni sokéves munkáját, amelyet töretlen kitartással, magas szakmai színvonalon végzett. Mindannyian hosszú, tartalmas nyugdíjas éveket kívánunk neki családja körében – tette hozzá a szakmai vezető, aki a családtagok lelkesedése és a kollégák fáradságos, de örömteli munkája miatt háláját fejezte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában