pályázati támogatásból

2021.07.05. 09:00

Közel 350 millió forintot fordítanak útfelújításra

Vizin Balázs

Fotó: Shutterstock

Közel 350 millió forint pályázati forrás érkezik a Tolna 2. számú választókerületbe – jelentette be a hírt közösségi oldalán Potápi Árpád János. A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője részletezte, Aparhant, Dalmand, Döbrököz, Hőgyész, Kaposszekcső, Kéty, Kisdorog, Nagykónyi és Zomba részesült a Magyar Falu Program úthálózat-fejlesztési támogatásában.

– Természetesen nagyon megörültünk a hírnek, köszönjük a kormány és képviselő úr támogatását, közbenjárását – mondta el kérdésünkre Dávid Tímea. Aparhant polgármesterétől azt is megtudtuk, hogy az elnyert 39 millió 903 ezer 581 forintot a József Attila utca egy szakaszának rendbe tételére fordítják. Tekintettel arra, hogy nagyon rossz állapotban van az említett útszakasz, jó helyre kerül az elnyert pályázati pénz. A településvezető reményei szerint mihamarabb elkezdődhet a felújítás, amelynek zárultával jobb körülmények fogadják majd az ide érkezőket és az aparhantiakat egyaránt.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában