pályakarbantartás miatt

2021.07.15. 16:05

Pótlóbuszokkal kell utazni a Budapest–Pécs vasútvonalon

A Budapest–Pusztaszabolcs–Pécs vonalon július 26-tól augusztus 6-ig, Dombóvár és Szentlőrinc között pályakarbantartási munkákat végeznek, ezért a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A személyvonatok helyett Dombóvár és Szentlőrinc; a pécsi InterCity, valamint a Helikon InetrRégió vonatok helyett Dombóvár és Pécs, illetve Dombóvár és Szentlőrinc között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

TEOL (Forrás: Mávinform)

MÁV Kecskemét vasútállomás 20210303 Kecskemét Fotó: Bús Csaba BCS Petőfi Népe

Forrás: MW

Fotó: Bús Csaba

A Budapest–Pécs közötti InterCity vonatok, valamint a Győr–Pécs közötti Helikon InterRégió vonatok helyett Dombóvár és Pécs között, valamint Dombóvár és Szentlőrinc között külön pótlójáratok közlekednek, két útvonalon – tájékoztatta portálunkat csütörtökön délután a Mávinform.

Az InterCity vonatokat pótló buszok Pécsről Budapest felé korábban, egész órakor indulnak, Dombóvártól az InterCity vonatok változatlan menetrend szerint közlekednek. A Budapest-Keleti pályaudvarról induló InterCity-k Dombóvárig változatlan menetrend szerint közlekednek, Pécsre azonban a pótlóbuszok útvonala, hosszabb menetideje miatt később, óra 55 perckor érkeznek meg. A Dombóvár-Pécs közötti közvetlen pótlójáratok Szentlőrincet nem érintik.

A Győr–Pécs közötti Helikon InterRégió vonatok Dombóvár alsó helyett Dombóvár állomásig közlekednek, ott csatlakoznak a pótlóbuszokhoz.

A személyvonatok helyett Dombóvár és Szentlőrinc között szállítják pótlóbuszok az utasokat, ezért a személyvonatok Pécsről korábban indulnak, illetve később is érkeznek.

A Dombóvár–Komló vonalon is pótlóbusz közlekedik július 26-tól augusztus 6-ig a Dombóvár és Szentlőrinc között végzett pályakarbantartási munkálatok miatt, tették hozzá.

A részletes menetrendekről itt és itt tájékozódhatnak.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában