Eldöntötték

2021.07.17. 17:00

Többet járőröznek együtt a rendőrök és a polgárőrök Tamásiban

A Tamási Rendőrkapitányság vezetői és a kistérségben működő polgárőr-egyesületek képviselői tartottak közös értekezletet.

TN

Dr. Kuti István rendőrkapitány összefoglalta a kapitányság 2020-ban és a 2021-es év első félévében végzett tevékenységét, és megköszönte a polgárőrök rendőrséget támogató önkéntes munkáját. A találkozón szó esett az elkövetkezendő időszak fontosabb eseményeiről, a rendőrség és a polgárőrség szolgálatellátásának összehangolt megszervezéséről. Dr. Piros Noémi alezredes, az Igazgatásrendészeti Alosztály vezetője tájékoztatta a polgárőség képviselőit a közelmúltban történt törvényi változásokról, kiemelten az engedély nélküli vezetés és az eltiltás hatálya alatti vezetés büntetési tételeinek változásáról. A résztvevők megállapodtak abban, hogy a jövőben a körzeti megbízottak és a polgárőrök a térség településein a polgárőrség autóinak még gyakoribb bevonásával látnak el közös szolgálatot. Megvitatták azt is, hogy a nyári és őszi betakarítások időszakában még többször járőröznek együtt a külterületek rendjének fenntartása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában