programok

2021.07.21. 12:30

Újra életfa akciót hirdetnek, keresik Paks legöregebb fáit is

Kalmár Klaudia

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az ÖKO Munkacsoport Alapítvány 2021-ben is megtartja életfa akcióját. A program keretében azoknak a családoknak a jelentkezését várják, akik szeretnének gyermekük születésének örömére idén novemberben facsemetét ültetni, és vállalják, hogy gondozzák a fát, hogy együtt cseperedjen gyermekük és életfája, s később évente fotót küldenek róluk.

Az alapítvány augusztus 20-ig várja a jelentkezéseket kizárólag írásban a [email protected] emailcímre. Érdeklődni ugyanezen az elérhetőségen lehet. Az akciót Paks Város Önkormányzata és azon adózók támogatják, akik az adójuk egy százalékát az ÖKO Munkacsoport Alapítványnak ajánlották fel.

Egy másik felhívást is közzétett a szervezet. Eszerint keresik Paks legöregebb fáit, amelyek még nem közismertek. Azt kérik, hogy aki tud ilyen fáról, fényképezze le, írja le száz-százötven szóban, mi köti hozzá, mit tud róla, és küldje el az anyagot, az [email protected] címre szeptember 30-ig. A beküldött képekből kiállítást rendeznek az életfák átadására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában