komfortosabb körülmények

2021.09.26. 13:00

Megújult mosdók és korszerűbb fűtés a paksi kollégiumban

Gazsó Rita

A város egyetlen kollégiumában zökkenőmentesen indult a tanév, az augusztus végi beköltözést követően. Az ESZI Kollégiumban évek óta komoly felújítások zajlanak a tanév kezdete előtt, az intézményt fenntartó alapítvány az idei nyáron is igyekezett minden olyan feladatot megoldani, amellyel az itt lakó kétszáz diák komfortosabb körülmények között töltheti a mindennapokat. Idén így korszerűsödött például a fűtésrendszer és a mosdók is megújultak – adta hírül a TelePaks.

– Összesen kilenc épületben zajlik nálunk az oktatás és az elszállásolás, az egészségvédelem és a sport. Nemcsak a kollégiumban, hanem egyéb intézményeinkben is nagy figyelmet fordítunk a modern munkakörnyezetre a diákjaink és oktatóink számára – mondta Horváthné Szűcs Marianna az ESZI Intézményfenntartó és Működtető Alapítvány Ügyvezetője. A kollégium az akkori legmodernebb technikával épült, de már negyven­éves, emiatt időnként szükség van karbantartásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában